e-Επιμελητήριο - για ηλεκτρονικά πιστοποιητικά και πληρωμές συνδρομών χωρίς αναμονή
rss
ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΕΒΡΟΥ 2011-2014
Αυτοδιαχείριση
E-EMPORIO

H 4η ΔΙΕΘΝΗΣ EΚΘΕΣΗ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ GREEK TOURISM EXPO ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΕΣ

Δημοσιεύθηκε στις 04/12/2017 06:57
Περισσότερες πληροφορίες στα επισυναπτόμενα αρχεία.

Η 4η Διεθνής Έκθεση τουρισμού GREEK TOURISM Expo '17 θα διοργανωθεί 8 - 10 Δεκεμβρίου 2017 στο Metropolitan Expo και σας καλούμε να συμμετέχετε και εσείς στην μεγαλύτερη και μοναδική διεθνή έκθεση τουρισμού στην Αθήνα.

Στην έκθεση θα παρουσιαστούν, όπως κάθε χρόνο, όλοι οι τομείς του Ελληνικού Τουρισμού και παράλληλα για πρώτη χρονιά θα συμμετέχουν και οι νέοι κλάδοι: Γαστρονομία Τουρισμού , Εσωτερικός και Εναλλακτικός Τουρισμός και Τουρισμός Υγείας.

Στην έκθεση θα διοργανωθούν, για όλους τους τομείς, πολύ σημαντικές παρουσιάσεις και εκδηλώσεις, ενώ θα προσκληθούν να συμμετέχουν και 150 ειδικοί Hosted Buyers για κάθε κλάδο και οι οποίοι θα έχουν χιλιάδες Β2Β συναντήσεις με τους εκθέτες.

Οι χιλιάδες δε επαγγελματίες επισκέπτες της έκθεσης θα αποτελέσουν την πηγή νέων συνεργασιών.

Στην έκθεση θα συμμετέχουν:  

α)  Εταιρείες και επαγγελματίες του τουρισμού όλων των κατηγοριών, και

β)  Εκθέτες που ασχολούνται με τις παραπάνω νέες κατηγορίες τουρισμού για να προβάλλουν, για κάθε κλάδο, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που παρέχουν.

 

1)  Γαστρονομία Τουρισμού

Ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα του Ελληνικού Τουρισμού είναι και η Γαστρονομία. Οι θησαυροί της Ελληνικής γης σε τρόφιμα και ποτά παράγονται σε κάθε γωνιά της Ελλάδας από πολλές μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις οι οποίες στην έκθεση θα έχουν την ευκαιρία να συναντήσουν Hosted Buyers από διάφορες χώρες και χιλιάδες ξενοδόχους και επαγγελματίες επισκέπτες από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Οι εκθέτες θα έχουν την δυνατότητα να μαγειρέψουν και να προσφέρουν στους εκθέτες και επαγγελματίες επισκέπτες δικά τους φαγητά, γλυκά και ποτά για να προωθήσουν τις νέες συνεργασίες τους.

 

Συμμετέχοντες:

Εταιρείες και επαγγελματίες παραγωγής και εμπορίας γεωργικών προϊόντων, πρώτων υλών, έτοιμων προϊόντων κα ποτών

 

2)  Εσωτερικός & Εναλλακτικός Τουρισμός

Οι ατελείωτες ομορφιές σε κάθε γωνιά της χώρας μας που είναι πόλος έλξης για τον Διεθνή Τουρισμό πρέπει να γίνουν και η προτίμηση του Έλληνα τουρίστα στην χώρα του.

Η μεγάλη και δυναμική αύξηση διεθνώς του Εναλλακτικού Τουρισμού με τζίρο πολλών δισεκατομμυρίων δολαρίων μπορεί και πρέπει να έχει και άμεση ανταπόκριση και στην χώρα μας.

Οι πολλές και μικρές εταιρείες καθώς και γραφεία που ασχολούνται σε όλη την Ελλάδα με τον Εναλλακτικό Τουρισμό δεν έχουν οι περισσότερες τις δυνατότητες και την οργάνωση να συμμετέχουν σε διεθνείς εκθέσεις και εκδηλώσεις για να δημιουργήσουν νέες και μεγάλες συνεργασίες.

Η συμμετοχή τους στην έκθεση Greek Tourism Expo θα τους παρέχει αυτή την δυνατότητα διότι θα συναντήσουν διεθνείς Hosted Buyers και χιλιάδες επισκέπτες.

Συμμετέχοντες: Όλες οι κατηγορίες εναλλακτικού τουρισμού, όπως:

Nature Walking, Hiking, Trekking Tours, Sailing, Fun Water Games, Events & Races Organizers, Camping, Running, Marathon & Triathlon, Windsurfing, Canoe Kayak, River Rafting, Horse Riding Tours, Sports

 

3) Τουρισμός Υγείας

Είναι ραγδαία η ανάπτυξη που σημειώνει σε παγκόσμιο επίπεδο ο κλάδος του Τουρισμού Υγείας, λόγω της προόδου της ιατρικής επιστήμης, των ιατρικών τεχνολογιών και της επιμήκυνσης του προσδόκιμου ζωής των πολιτών.

Ο πλούτος των Ελληνικών ιαματικών πηγών και άλλων μέσων υγείας που αποτελούν μέσο θεραπείας, αναζωογόνησης και ξεκούρασης, θεωρούμε ότι αποτελεί πολύ μεγάλη ευκαιρία για να αξιοποιήσουμε τα συγκριτικά πλεονεκτήματα που διαθέτει σήμερα η Ελλάδα και να την προωθήσουμε τον τουρισμό υγείας οργανωμένα και σε πολλές περιοχές.

Στόχος μας είναι η προβολή της Ελλάδας ως ιδανικός προορισμός για Τουρισμό Υγείας.

Η κινητοποίηση και συνεργασία των εμπλεκόμενων φορέων στην κατεύθυνση μια Εθνικής Στρατηγικής, για την ανάπτυξη του Τουρισμού Υγείας στη χώρα μας, με αποτέλεσμα:

-- Να αναδειχτούν οι μεγάλες ελληνικές πόλεις ως κορυφαίοι προορισμοί Τουρισμού Υγείας,

-- Να προσελκύονται οι ασθενείς τουρίστες υψηλού βιοτικού επιπέδου,

-- Να τονωθούν οι επενδύσεις στον τουρισμό υγείας ως ανταγωνιστικού προϊόντος σε παγκόσμια κλίμακα

Η έκθεση αποτελεί μία θαυμάσια ευκαιρία οργανωμένης ανάδειξης και προβολής του Τουρισμού Υγείας.

Θα συμμετέχουν δε και εξειδικευμένοι Hosted Buyers τουρισμού υγείας από πολλές χώρες για Β2Β συναντήσεις με εκθέτες Ο Π.Ι.Σ. με την στήριξη της ΚΕΔΕ θα πραγματοποιήσει υψηλού επιπέδου εκδηλώσεις με διεθνείς ομιλητές.

 

Συμμετέχοντες:

Περιφέρειες και Δήμοι με ιαματικές πηγές και άλλα μέσα υγείας τουρισμού της περιοχής τους

Νοσοκομεία, Κλινικές και Ιατρικά Κέντρα

Επιχειρήσεις και Επαγγελματίες του χώρου Υγείας & Τουρισμού

Ιατρικοί Σύλλογοι , Τουριστικά Γραφεία, Ασφαλιστικές εταιρείες

 

Σας επισυνάπτουμε μία γενική ενημέρωση για την έκθεση και είμαστε στην διάθεσή σας για κάθε πληροφορία.

Φωτογραφίες