e-Επιμελητήριο - για ηλεκτρονικά πιστοποιητικά και πληρωμές συνδρομών χωρίς αναμονή
rss
ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΕΒΡΟΥ 2011-2014
Αυτοδιαχείριση
E-EMPORIO

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΚΘΕΣΕΙΣ ARTOZYMA & DETROP BOUTIQUE 2018

Δημοσιεύθηκε στις 01/12/2017 05:59
Διοργάνωση 24 - 26 Φεβρουαρίου 2018 στο Διεθνές Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης

Η έκθεση DETROP BOUTIQUE“ διοργανώνεται από 24 έως 26 Φεβρουαρίου 2018, στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, παράλληλα με την έκθεση Αρτοποιίας –Ζαχαροπλαστικής «ARTOZYMA» και απευθύνεται σε καταστήματα ντελικατέσεν, οργανικών προϊόντων, εμπόρους λιανικής και χονδρικής, αντιπροσώπους σουπερμάρκετ, ξενοδοχείων, εστιατορίων, brokers, φούρνους κλπ., τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό με τους οποίους κλείνονται προκαθορισμένα ραντεβού (ανεξαρτήτως τετραγωνικών μέτρων).

Η έκθεση συνιστά «παρακλάδι» της καθιερωμένης διετούς Detrop -Διεθνής Έκθεση Τροφίμων, Ποτών, Μηχανημάτων, Εξοπλισμού & Συσκευασίας και Oenos -Διεθνής Έκθεση Οίνου- η οποία αποτελεί την Έκθεση που αντιπροσωπεύει το δυναμισμό και την εξωστρέφεια της ποιοτικής εγχώριας παραγωγής τροφίμων. Η Detrop Boutique διοργανώνεται ένα χρόνο μετά από κάθε διοργάνωση της Detrop - Oenos.

Η πρώτη διοργάνωση πραγματοποιήθηκε το 2016 με απόλυτη επιτυχία διότι πάντρευε το επαγγελματικό κομμάτι με ένα πλήθος παραλλήλων εκδηλώσεων που ενίσχυαν τα προϊόντα των εκθετών.

Highlight της διοργάνωσης αποτέλεσε η ειδική εκδήλωση WINE n’ CHEESE. Είναι γνωστό ότι η Ελλάδα έχει να επιδείξει σπουδαίους παραγωγούς διαφορετικών ειδών τυριών και κρασιών. Έπειτα από την πρώτη πετυχημένη παρουσία τους οι δυο κλάδοι  για δεύτερη φορά, θα παρευρεθούν στον ίδιο χώρο ως εκθεσιακό γεγονός, σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο, με αναβαθμισμένη δομή. Εγχώριοι και ξένοι παραγωγοί θα εκθέσουν τα προϊόντα τους πλαισιώνοντας το χώρο του Wine & Cheese Bar.

Ένα πλούσιο πρόγραμμα παράλληλων εκδηλώσεων που θα προσελκύσουν το ενδιαφέρον των επαγγελματιών του κλάδου, θα πλαισιώσει την DETROP BOUTIQUE 2018, όπως τα Food Bars, Masterclasses και τη Γωνιά Εκθετών (στις οποίες θα συμμετέχουν όλοι οι εκθέτες) και για την ARTOZYMA το 3ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ψωμιού και το 24ο Πανελλαδικό Συνέδριο Ζαχαροπλαστικής και φυσικά και για τις δυο εκθέσεις ημερίδες, συνελεύσεις και παρουσιάσεις ιδιαίτερων προϊόντων.

Η κατανομή των εκθεμάτων στα περίπτερα θα είναι η εξής:

ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ

ΕΚΘΕΜΑΤΑ

ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ 8

ΚΡΑΣΙΑ, ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΑ, ΑΠΟΣΤΑΓΜΑΤΑ

ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ 9

ΤΡΟΦΙΜΑ, ΠΟΤΑ

ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ 10

ΤΡΟΦΙΜΑ, ΠΟΤΑ

ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ 12

ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΤΡΟΦΙΜΑ

ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ 13

ΑΡΤΟΠΟΙΙΑ - ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ

ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ 14

ΑΡΤΟΠΟΙΙΑ - ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ

ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ 15

ΑΡΤΟΠΟΙΙΑ - ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ


Συνημμένα σας επισυνάπτουμε το ενημερωτικό έντυπο της έκθεσης DETROP BOUTIQUE 2018 και τις κατόψεις των περιπτέρων 8,9 & 10.

Επίσης, στις τιμές τιμοκαταλόγου υπολογίζετε 20% έκπτωση στο ίχνος εδάφους.  

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε τις παρακάτω ιστοσελίδες

 

Για τη DETROP BOUTIQUE 2018

http://detropboutique.helexpo.gr/

Για την ARTOZYMA 2018

http://artozyma.helexpo.gr/

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Με εντατικούς ρυθμούς ξεκίνησε η προετοιμασία της 8ης Διεθνούς Έκθεσης Αρτοποιίας, Ζαχαροπλαστικής, Μηχανημάτων, Εξοπλισμού και Έτοιμων Προϊόντων, ARTOZYMA, που υποδέχεται εδώ και λίγες ημέρες δηλώσεις συμμετοχής. Μετά την επιτυχημένη αναβίωσή της το 2016 - μαζί με την Detrop Boutique προσέλκυσαν πάνω από 31.000 επαγγελματίες του κλάδου - το ενδιαφέρον αποδεικνύεται ακόμα μεγαλύτερο για την επόμενη διοργάνωση, που θα πραγματοποιηθεί από τις 24 έως τις 26 Φεβρουαρίου του 2018 στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης και υποστηρίζεται από την Ομοσπονδία Αρτοποιών Ελλάδος.

Η έκθεση, που είχε λείψει από την αγορά, αν λάβει κανείς υπόψη τα θετικά αποτελέσματα κατά την επιστροφή της, θα είναι στην επόμενη διοργάνωσή της ακόμα πιο πλούσια. Κατά τη διάρκειά της θα πραγματοποιηθεί το 3ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ψωμιού, σε συνεργασία με το Σωματείο Αρτοποιών Θεσσαλονίκης «Προφήτης Ηλίας», ενώ θα φιλοξενηθεί η κορυφαία εκδήλωση των ζαχαροπλαστών της χώρας, το 24ο Πανελλαδικό Συνέδριο Ζαχαροπλαστικής, με την υποστήριξη και τη δυναμική συμμετοχή της Συντεχνίας Καταστηματαρχών - Ζαχαροπλαστών Θεσσαλονίκης.

Στο πλαίσιο των παράλληλων εκδηλώσεων θα πραγματοποιηθούν δράσεις και ημερίδες σε συνεργασία με την Ομοσπονδία Αρτοποιών Ελλάδος, τη Λέσχη Αρχιζαχαροπλαστών Ελλάδος και την Πανελλήνια Ένωση Τεχνολόγων Τροφίμων, ενώ θα παρουσιαστούν και νέες τεχνικές ζαχαροπλαστικής.

Στην 8η ARTOZYMA θα ξεχωρίσει, μεταξύ άλλων, η Healthy Food Area «Free From…», ένας ειδικός χώρος προβολής προϊόντων εκθετών που προορίζονται για υγιεινή ή ειδική διατροφή (προϊόντα χωρίς γλουτένη, ζάχαρη κτλ.), με τη δυνατότητα παρουσιάσεων της χρήσης τους στην αρτοποιία ή τη ζαχαροπλαστική.

 Παράλληλα, όλες οι τελευταίες τάσεις και τα ζητήματα που απασχολούν τον κλάδο θα βρεθούν στο επίκεντρο της επόμενης διοργάνωσης, που θα γίνει για μία ακόμη φορά σημείο συνάντησης των επαγγελματιών της αρτοποιίας και της ζαχαροπλαστικής. Η 8η ARTOZYMA θα είναι για πρώτη φορά τριήμερη, με σκοπό την καλύτερη και πιο στοχευμένη εξυπηρέτηση των εκθετών.

Για πληροφορίες σχετικές με διάθεση χώρων και τιμές ενοικίασης, μπορείτε να επικοινωνείτε:

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ARTOZYMA

Τηλ.: +30 2310 291135

Fax: +30 2310 291692

e-mail: artozyma@helexpo.gr

Συμπληρώστε εδώ τη φόρμα ενδιαφέροντος