e-Επιμελητήριο - για ηλεκτρονικά πιστοποιητικά και πληρωμές συνδρομών χωρίς αναμονή
rss
ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΕΒΡΟΥ 2011-2014
Αυτοδιαχείριση
E-EMPORIO

20η ΕΠΕΤΕΙΑΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ & ΠΟΤΩΝ FOODEX 2018

Δημοσιεύθηκε στις 17/04/2018 05:42
Διοργάνωση 19-21 & 23-25 Απριλίου 2018 στην Αίθουσα Πολλών Χρήσεων του Μετρό στο Σύνταγμα

Με χαρά σας ανακοινώνουμε την 20η επετειακή έκθεση Τροφίμων & Ποτών Foodex που θα πραγματοποιηθεί για έξι ημέρες (19-21 & 23-25) Απριλίου 2018 στην Αίθουσα Πολλών Χρήσεων του Μετρό στο Σύνταγμα.

Έχοντας διανύσει μια επιτυχημένη πορεία εννέα χρόνων, η Foodex μια από τις παλαιότερες αν όχι η παλαιότερη Έκθεση Τροφίμων & Ποτών συνεχίζει να αποτελεί σημείο αναφοράς για όλους τους μικρομεσαίους παραγωγούς που συμμετέχουν όλα αυτά τα χρόνια.

Η έκθεση έχει ως κύριο μέλημα να δίνει την ευκαιρία σε παραγωγούς από όλη την Ελλάδα να παρουσιάζουν και να διαθέτουν τα προϊόντα τους στο πολυάριθμο κοινό της Αθήνας παράλληλα με τις επαφές σε επισκέπτες από σημεία διανομής και αποτελεί μοναδική ευκαιρία προβολής δυο φορές τον χρόνο.

Στη φετινή έκθεση, σαράντα περίπου επιχειρήσεις από όλη την Ελλάδα θα παρουσιάσουν διατροφικά προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας στο κέντρο της Αθήνας παρασύροντας τους επισκέπτες σε ένα μοναδικό γευστικό ταξίδι.

Η έκθεση Foodex είναι η παλαιότερη και πιο αποτελεσματική που πραγματοποιείται στον συγκεκριμένο χώρο και παρουσιάζει Τρόφιμα και Ποτά από ΟΛΗ την Ελλάδα στους πολυάριθμους επιβάτες του Μετρό.

Η Foodex Retail είναι η συνέχεια της γνωστής Έκθεσης Τροφίμων & Ποτών που οργανώνεται με μεγάλη επιτυχία για περισσότερα από επτά χρόνια στον συγκεκριμένο χώρο (Σταθμός Μετρό Σύνταγμα) και δίνει την ευκαιρία τόσο στο ευρύ κοινό όσο και στους επαγγελματίες του κλάδου να γνωρίσουν Παραγωγούς από όλη την Ελλάδα και να γευτούν και να αγοράσουν τα απίστευτα προϊόντα τους.

Σας καλούμε να λάβετε μέρος στην διοργάνωση και να αποκομίσετε τα οφέλη που προσφέρει η διοργάνωση μας.

Συνημμένα θα βρείτε την κάτοψη της διοργάνωσης και τον σχετικό τιμοκατάλογο.

*Λόγο περιορισμένου χώρου παρακαλούμε όπως μας καλέσετε άμεσα να συζητήσουμε την συμμετοχή σας στην έκθεση.

Πληροφορίες μπορείτε να βρείτε και στο site της έκθεσης στην διεύθυνση http://www.foodex-retail.gr

Facebook page: https://www.facebook.com/foodexvertical/

Για οποιαδήποτε πληροφορία παρακαλούμε καλέστε στο 210 9245577 ή στείλτε mail στο: info@verticom.gr

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Με γοργούς ρυθμούς εξελίσσονται οι εργασίες για την διοργάνωση της 20ης επετειακής έκθεσης Τροφίμων & Ποτών Foodex που θα πραγματοποιηθεί από την Πέμπτη 19 έως την Τετάρτη 25 Απριλίου 2018 στο πιο κεντρικό σημείο της Αθήνας την Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του Μετρό στο Σύνταγμα.

Αναγνωρίζοντας τη συμβολή της διοργάνωσης στην προώθηση των ποιοτικών προϊόντων μικρών παραγωγών στο ευρύ κοινό μέσα από τη διοργάνωση η ΕΡΤ θα υποστηρίξει την προσπάθεια με διαφημιστική προβολή μέσα από τις τηλεοπτικές και τις ραδιοφωνικές της συχνότητες.

Η συνεργασία περιλαμβάνει την προβολή της διοργάνωσης με τηλεοπτικά & ραδιοφωνικά μηνύματα, μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα, τους ραδιοφωνικούς σταθμούς και τα ηλεκτρονικά μέσα.

Ήδη από τα περίπου 40 διαθέσιμα περίπτερα έχουν δεσμευτεί τα 17 από την ανακοίνωση της διοργάνωσης.

Λόγο περιορισμένου χώρου παρακαλούμε επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για να δεσμεύσετε τον χώρο σας.

Πληροφορίες μπορείτε να βρείτε και στο site της έκθεσης στην διεύθυνση: https://www.foodex-retail.gr

Facebook page: https://www.facebook.com/foodexvertical/

Για οποιαδήποτε πληροφορία παρακαλούμε καλέστε στο 210 9245577 ή στείλτε mail στο: info@verticom.gr


Η ΕΡΤ, η Έκθεση Τροφίμων & Ποτών Foodex στα πλαίσια της Εταιρικής Κοινωνικής τους Ευθύνης συμμετέχουν σε δράση συλλογής τροφίμων με σκοπό την διάθεση τους σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες.

Σας καλούμε να συνεισφέρετε σε αυτήν τη δράση κοινωνικού χαρακτήρα με προϊόντα της εταιρείας σας, προσφέροντας οποιαδήποτε ποσότητα τροφίμων, τα οποία θα συλλέξουμε στους χώρους της έκθεσης και θα παραδοθούν στους αρμόδιους για την διανομή τους.

Η προσφορά των προϊόντων πρέπει να γίνει κατά την διάρκεια της έκθεσης  στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του Μετρό στο Σύνταγμα.

Η παράδοση των προϊόντων προς τους φορείς που θα τα διανέμουν θα συνοδευτεί από ρεπορτάζ που θα προβληθεί από την ΕΡΤ.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Η ΕΡΤ και η Έκθεση Τροφίμων & Ποτών «Foodex»,  στο πλαίσιο της έκθεσης, διοργανώνουν δράση συλλογής τροφίμων με σκοπό την προσφορά τους στο Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Αττικής, το οποίο θα τα διαθέσει σε μονογονεϊκές οικογένειες.

Σε αυτή τη προσπάθεια καλούμε τους επισκέπτες, τους εκθέτες, αλλά και τις εταιρείες του κλάδου Τροφίμων & Ποτών να συνεισφέρουν σε αυτήν τη δράση κοινωνικού χαρακτήρα με προϊόντα, προσφέροντας οποιαδήποτε ποσότητα τροφίμων, τα οποία θα συλλέξουμε στους χώρους της έκθεσης και θα παραδοθούν στους αρμόδιους για την διανομή τους.

Η προσφορά των προϊόντων πρέπει να γίνει κατά την διάρκεια της έκθεσης (19 έως 21 και από 23 έως 25 Απριλίου 2018) στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του Μετρό στο Σύνταγμα.

Για συμμετοχή στη δράση (προσφορά τροφίμων) καλέστε 2109245577

 

Φωτογραφίες